Bemutatkozás

Üdvözöljük weboldalunkon!

NeTcar – az autósiskola! Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb weboldalunkat! Autósiskolán nem csak a megszokott módon segíti hozzá tanulóit a jogsi megszerzéséhez. 2014-et írunk, a modern kor vívmányai már évek óta elértek a legtöbb emberhez, a mostani fiatalokhoz pedig kiváltképp. Autósiskolán az modern kor szellemének megfelelve, egyedi oktatási módszert vezetett be Magyarországon.

Az e-learning típusú képzések nem hasonlíthatók a normál tanfolyamokhoz. Tudjuk, hogy szinte minden fiatal rohanó életmódot él, ebből következik, hogy nincs mindig elegendő ideje a fontos dolgokra. A jogosítvány megszerzése pedig egy fontos mérföldkőnek számít az ember életében. Mit szólnál ahhoz, ha te alakíthatnád a tanfolyamra fordított idődet? Az interneten keresztül jutsz hozzá az oktatói anyagokhoz, tapasztalt kollégáink pedig rugalmasan segítenek a felkészülésben. A KRESZ vizsga megszerzése után több 10 éves tapasztalattal rendelkező oktatóinktól sajátíthatod a vezetés fortélyait. A jogosítvány egy életre szól, autósiskolánk pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy mielőbb, és ami a legfontosabb: a számodra legegyszerűbb módon juthass hozzá!

Autósiskolánkat számos dunántúli nagyvárosban megtalálod. Legyen a lakhelyed akár Szombathely, Győr, Körmend, Mosonmagyaróvár vagy Veszprém: A NeTcar autósiskolára számíthatsz!

A legfontosabb dolog számunkra tanulóink maximális kiszolgálása. Ezt jól felszerelt oktatótermekkel, tapasztalt oktatókkal és segítőkész kollégáinkkal tudjuk biztosítani.

A jogosítvány megszerzése könnyebb, mint azt gondolod!

Nyiss felénk bizalommal és az eredményekért mi kezeskedünk!

NeTcar – az autósiskola!

Nálunk a tradíció, érted a minőség, velünk a jövő!

 

Nevem, Fekete Béla, alias svarc.
Olyan régen születtem, hogy már nem is emlékszem rá. Szombathelyen élek és dolgozom is egyaránt. Suhanc korom óta a benzingőz hatása alatt csavarogtam a világban. A szamárlétrát rendesen megmásztam (roller, bicikli, motor, autó, kamion, busz). Repülőt még nem vezettem, de ami késik, nem múlik. Az egyenlítőt közel százszor körbejártam. Bele is szédültem és egy kicsit bele is untam ebbe a vándor életbe. Ekkor adtam a fejemet az oktatásra, közel 10 éve. Azóta a Ritmo/Netcar patinás autósiskolánál próbálom a több millió kilométeren szerzett tapasztalataimat átadni az ifjúságnak, nem kizárva a nem annyira fiatalokat sem. A munkaidőmmel nincs sok gondom, hiszen nem én osztom be, hanem a tanulók. Dolgozom látástól-mikulásig. Nyugat Magyarország legeldugottabb zugából is várom a tudásra szomjazókat. Jelenleg egy Toyota Corolla diesel autóval oktatok. Tovább nem fényezem magam, többit majd személyesen, ha lesz szerencsém találkozni a jelentkezőkkel.
Fekete Béla
gépjármű oktató
> Fekete Béla - Magyar